Bedrijfsuitjes na de lockdown

Covid-19 heeft nog steeds veel invloed op onze samenleving. Van een strenge lockdown naar een avondklok, maar toen leek het allemaal weer goed te komen. Helaas moeten we nu toch weer een milde lockdown meemaken en lijkt de tijd van gezellige personeelsuitjes voorbij. Gelukkig is er nog veel wat je met je collega’s kunt doen. In deze blog vertel ik meer over 3 leuke activiteiten. Veel leesplezier!

 

Drive-in bioscoop op locatie

Je kent het vast wel uit films of verhalen van je opa en oma, mooie klassieke auto’s met een open dak allemaal gericht op een groot doen, een drive-in bioscoop. In deze tijd kunnen we de drive-in bioscoop weer tot leven wekken. Samen met je collega’s de nieuwste films kijken gewoon vanuit je eigen auto op een locatie naar keuze. Bijvoorbeeld gewoon op het parkeerterrein van kantoor of op een strand. Tijdens de film kan je lekker warm in je eigen auto blijven zitten terwijl er popcorn, chips en frisdrank wordt rondgebracht. Een gemakkelijke oplossing om toch samen met je collega’s die ene film te kijken waar je het altijd over hebt bij het koffieapparaat.

Mindf*ck

Groepjes maken en punten scoren! Bij mindf*ck  maakt iedereen groepjes en doe je met elkaar spannende en grappige opdrachten. De opdrachten bestaan uit optische illusies die je als team

moet oplossen. Elke opdracht is zo gemaakt dat je echt op het verkeerde pad wordt gezet, goed opletten en samenwerken dus. De opdrachten kunnen bestaand uit: The Bilboard, No Time To Lose of The Third dimension. De locaties zijn midden in de natuur en dat maakt deze activiteit ook erg coronaproof. Hou je van teambuilding, optische illusieopdrachten en kijken wie de beste is? Dan is dit een perfecte coronaveilige activiteit.

Online escaperoom

Bij corona denken we al gouw aan online werken, natuurlijk zijn er daarom ook online activiteiten gemaakt voor deze tijd. Een online escaperoom is een perfect voorbeeld voor zo’n online bedrijfsuitje. Bij een escape room werk je aan samenwerken en teambuilding, weet je nog niet waarom teambuilding zo belangrijk is? Lees dan ook even onze blog over teambuilding: https://www.bamdag.nl/waarom-is-teambuilding-zo-belangrijk/. De online escape rooms worden nog bijzonderder gemaakt met pakketjes die speciaal voor elke speler is gemaakt en worden opgestuurd. In deze escape box zitten alle benodigdheden om de online escape room op te lossen. De extra attributen met bijzondere bedrukking zorgen voor een echte beleving. En dat allemaal lekker makkelijk vanuit huis.

Gemakkelijk een bedrijfsuitje plannen

Lijken deze activiteiten je nou wat of vraag je je af wat er nog meer mogelijk is voor jou en je collega’s. Plan je bedrijfsuitje dan via BAMDAG. Wij hebben deze activiteiten en nog veel meer activiteiten voor tijdens de lockdown in petto. Wil je nog meer uit je comfort zone stappen? Via BAMDAG kan je je bedrijfsuitje ook een verrassing houden! Spannend he? Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Deel deze blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on email

Abonneer op onze nieuwsbrief

Exclusieve korting
De leukste blogs
De nieuwste updates