BAMDAG & Corona

Een uitje tijdens coronatijd

Kan ik op BAMDAG met de huidige situatie?

De huidige situatie raakt ons allemaal en het is voor iedereen moeilijk. Met BAMDAG willen we jou echter afleiding geven van de corona-situatie op een veilige en verstandige manier.

Elke activiteit is Corona-proof

Wanneer wij jouw dag samenstellen garanderen wij dat de richtlijnen van het RIVM gewaarborgd kunnen worden, wel is het de verantwoordelijkheid van de boeker zelf om het gezonde verstand te gebruiken door de benodigde maatregelen te treffen zoals het behouden van de 1.5 meter afstand tussen jou en andere mensen. 

BAMDAG Update 23-11-2020

Afgelopen week zijn de maatregelen van het RIVM rondom het corona virus lichtelijk versoepeld. Het is bij BAMDAG mogelijk om een BAMDAG te boeken met (kleine) groepjes. Wij organiseren uitsluitend activiteiten die bewezen corona proof zijn om de veiligheid van de klant te waarborgen, wel is het de verantwoordelijkheid van de klant zelf om voldoende afstand te houden.

De maatregelen van de vorige update komen dus te vervallen, voor grotere groepen tot 30 man is een BAMDAG ook mogelijk; wij hebben hiervoor speciale locaties die kunnen worden afgehuurd.

BAMDAG Update 04-11-2020

De richtlijnen van het RIVM zijn tijdelijk twee weken aangescherpt, dit betekend dat het in de aankomende twee weken vanaf de datum van deze update moeilijker is om op BAMDAG te gaan. Een BAMDAG is nog mogelijk met zijn tweeën, je kan nu ook een BAMDAG boeken voor na deze periode van twee weken, wij hopen dat de maatregelen dan weer zijn versoepeld zodat je weer (met nodige afstand) op BAMDAG kan met vrienden, familie of collega’s. Bij het boeken van een BAMDAG vragen wij je altijd om een datum twee weken later dan de huidige datum te kiezen, je kan op dit moment dus gewoon een BAMDAG boeken.

BAMDAG Update 14-10-2020

Op heden is het mogelijk om op BAMDAG te gaan, jij hoeft je geen zorgen te maken; wij richten jouw BAMDAG zoals gewoonlijk van A tot Z in. De activiteiten die wij plannen voor jou en je gezelschap zullen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zoals eerder aangegeven, mocht er bij een bepaalde activiteit die wij plannen een uitzondering zijn waardoor het niet door kan gaan lossen wij dit voor u op! Wacht dus niet langer en ontsnap met BAMDAG op een veilige en verstandige manier van de huidige situatie door leuke herinneringen te maken met jouw gezelschap!

dagje weg met tijdens corona

Abonneer op onze nieuwsbrief

Exclusieve korting
De leukste blogs
De nieuwste updates