VEEL GESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Klanten van ons stellen ons zo nu en dan vragen en deze beantwoorden wij maar al te graag. Om jou sneller op weg te helpen hebben wij een FAQ opgesteld met daarin de meest gestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

BAMDAG is een dag zonder zorgen en vol herinneringen, wanneer je een BAMDAG boekt op de door jouw gekozen datum en met het aantal mensen waarmee je op BAMDAG gaat gaan wij voor je aan de slag. Aan de hand van de interesses die je bij ons aangeeft stellen wij je dag samen, wat je gaat doen is een verrassing. De dag zit gegarandeerd vol met herinneringen die gerelateerd zijn aan de interesses van jou en je groep. Bij een BAMDAG Bedrijfsuitje is het ook mogelijk om ons het onderzoek te laten doen naar de interesses van medewerkers.

bamdag limousine dagje weg in een limousine brunchen in een limousine

Dat maakt helemaal niet uit! Je bent altijd vrij om contact met ons op te nemen indien je echt graag van te voren wilt weten wat je gaat doen met je gezelschap. Wel raden wij je aan (en ja, wij hebben ook graag de touwtjes in handen) om het gewoon te proberen! Een verrassing is vaak veel leuker omdat je niet zo snel iets gaat doen waar je zelf op zou komen. Dat is het leuke van een BAMDAG: Nieuwe dingen ontdekken en verkennen, wie weet ontdek je wel je nieuwe hobby!

Dat klopt, je bent altijd vrij om zelf iets te doen. Bij BAMDAG is het leuke echter dat de dag grotendeels een verrassing is, 48 uur van tevoren krijgt de boeker van de groep de dagplanning en de rest is een verrassing! Aan de hand van jouw interesses en hobby’s gaan wij op zoek naar unieke activiteiten zoals je deze nog nooit hebt ervaren. Wanneer wij zoeken naar activiteiten voor jou en je groep zorgen we er voor dat dit activiteiten zijn waardoor je de leukste herinneringen kan opbouwen.

Met de huidige situatie hanteren wij de richtlijnen van het RIVM, wij zorgen er voor dat de activiteiten die wij plannen op goede afstand kunnen worden volbracht. Het is echter de verantwoordelijkheid van de boeker zelf of deze afstand ook gehanteerd wordt.

dagje weg met corona

Abonneer op onze nieuwsbrief

Exclusieve korting
De leukste blogs
De nieuwste updates