Over ons

Over BAMDAG en de oprichters

BAMDAG, jouw volgende herinnering.

BAMDAG is opgericht in het vierde kwartaal van 2020 sinds dat wij bestaan is het ons doel om mensen blij te maken door middel van dagjes weg, en niet zomaar een dagje weg.

BAMDAG is in 2020 begonnen met het plannen van verrassingsuitjes voor families, vrienden en bedrijven. Na een jaar ervaring is het voor ons duidelijk wie er echt op ons zit te wachten: dat is het bedrijfsleven. Sinds het vierde kwartaal van 2021 richten wij met BAMDAG onze pijlen op het organiseren van de beste onverwachte en onvergetelijke bedrijfsuitjes. Een BAMDAG bedrijfsuitje is een dag waarin verrassingen en herinneringen centraal blijven staan. Lijkt een BAMDAG je nou ook wat voor je vrienden of familie? Natuurlijk stellen wij onze diensten dan ook voor je open!

Het doel van BAMDAG is dat collega’s er samen meer op uit gaan en meer herinneringen maken met de mensen die ze dagelijks op de werkvloer zien. Herinneringen zijn erg belangrijk voor de mens, een herinnering is iets waar je in je oudere jaren op terug kan kijken en tegen jezelf kan zeggen dat je leuke dingen hebt meegemaakt. Samen met je collega’s nieuwe dingen ontdekken en leuke dagjes uit mee maken is erg belangrijk voor de werksfeer en de onderlinge band tussen het personeel. Ons doel is het dus ook om mensen dit gevoel te geven, of je nou jong of oud bent bij BAMDAG kan je terecht voor een dag vol herinneringen. Of je nou gewoon een gezellig personeelsfeestje wilt of een productieve teambuilding dag bij BAMDAG is dat allemaal mogelijk.

Jij geeft aan wanneer je op BAMDAG wilt en wij gaan voor je aan de slag en stellen een bedrijfsuitje samen met onvergetelijke activiteiten en leuke extra’s.

BAMDAG is opgericht door drie jonge jongens die alle drie een passie hebben voor hun hobby en voor het maken van onvergetelijke herinneringen, deze passie willen wij met jullie delen op onze eigen creatieve en unieke manier.

Hier heb je BAMDAG kunnen zien:

Over de oprichters van BAMDAG.

Max van Engelen

Co-founder

Ik ben Max van Engelen, ik heb een passie voor veel outdoor activiteiten maar ook zeker voor avontuurlijke uitjes organiseren met vrienden. Samen met Alec en Bram wil ik dit graag met jullie delen, het is ons doel om mensen na een BAMDAG te zien glunderen vol nieuwe herinneringen. Voor BAMDAG onderhoud ik de website, sociale media, design, inkoop en orderverwerking.

Alec Ledderhof

Co-founder

Ik ben Alec Ledderhof, later wil ik terugkijken naar een leven vol ervaringen en gelukkige herinneringen met mijn vrienden. Ik daag mezelf regelmatig uit om nieuwe ervaringen buiten mijn comfort zone op te zoeken en met BAMDAG wil ik jullie deze ervaringen ook geven.

Bram van Wijngaarden

Co-founder

Ik ben Bram van Wijngaarden, ik vind het erg belangrijk om zoveel mogelijk leuke herinneringen te hebben met de mensen om me heen. Het liefst doe ik dit met activiteiten die buiten mijn comfort zone liggen. Hierdoor kwam ik erachter dat ik bepaalde activiteiten hartstikke leuk vind terwijl ik eerst dacht van niet. Ons doel is om jou en je gezelschap een geweldige dag te verzorgen vol met herinneringen en misschien wel een nieuwe hobby!

Abonneer op onze nieuwsbrief

Exclusieve korting
De leukste blogs
De nieuwste updates